Over

Krijn van Beek is moderator,  strategie ontwikkelaar, bestuurder en ondernemer met een brede ervaring in het verbinden van overheid, wetenschap, media, civil society en bedrijven. Hij is als trainer verbonden aan de KNAP academie.

Hij is (co)auteur/redacteur van diverse boeken:

Krijn van Beek heeft als voormalig directeur van Infodrome, Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling en laatstelijk van Directie Strategie van VenJ een ruime ervaring met strategievorming en beleidsontwikkeling. De basis voor zijn werk legde hij bij de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid. Hij studeerde wiskunde en is gepromoveerd in de economie.

Hij werkt op dit moment aan een boek met als werktitel ‘hitting the target, but missing the point’ over de perverse krachten die voortkomen uit productietargets in de publieke sector. En over wat we daaraan kunnen doen.

Tegelijk werkt hij graag voor en met (publieke) organisaties om te helpen de juiste doelen te stellen en nieuwe wegen te vinden om die te bereiken.

Krijn van Beek is tevens bestuursvoorzitter van Stichting Actief Burgerschap , van Stichting Vrije Schoolkeuze Amsterdam, hij is lid van de redactie van http://www.socialevraagstukken.nl/ en bovenal een zeer gelukkige huisvader.

Meer info: https://www.linkedin.com/in/krijnvanbeek

 

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *